Intresseanmälan

Afterski i Idre

För vissa är Afterskin en efterlängtad belöning efter en tuff dag på skidor eller snowboard. För andra är det bara början på en lika lång kväll. Oavsett vilken kategori du tillhör, kommer du att hitta det du söker i Idre.

Afterski
Efter en lång dag i backen är afterski en given aktivitet. Oavsett om du längtar efter en avkopplande stund eller vill slå på stort finns det något för dig. Här hittar du några av de hetaste afterskiställena. Vilket är din favorit?

Vildmarksnästet
Afterskin blir knappast mer avslappnande än på Vildmarksnästet. Sjunk ner i skinnsoffan framför den sprakande brasan och värm dig med en vintoddy eller varm choklad. I baren kan du välja och vraka bland whiskysorterna från en av fjällvärldens största samlingar. Om du föredrar öl finns ett stort utbud av ölsorter från världens alla hörn.

Värdshuset
Dansa dig svettig i pjäxor och sjung med i låtarna som framförs live på den genuina fjällpuben Värdshuset. Här utlovas en riktigt kul start på kvällen till tonerna av afterskivärldens bästa liveband. Njut av smakrika plockbrickor och svalkande drycker. Värdshuset har oftast öppet för afterski onsdag-lördag kl 15:00-17:00.

Utsikten
När liften stänger tar man sig till afterskin på Utsikten där det är full fart. Här kan du äta en krämig tryffelpizza och dricka en kall öl medan du lyssnar på livebandet som spelar. Precis som namnet skvallrar om är den milsvida utsikten ytterligare en aspekt som gör restaurangen värd ett besök.

Charlies
På Charlies serveras värmande mat mitt i backen och varje torsdag kan du äta en av fjällvärldens bästa köttfonduer. Här spelar bandet Hat Over Hills på restaurangens afterski måndag till lördag. Bra drag, varm atmosfär och de bästa coverbanden gör att det här stället måste upplevas. En riktig vinterklassiker.

Understället
En riktigt härlig nyhet är afterskin på Understället som lockar med goda drinkar, trubadur och mysigt häng. I restaurangen är allt tillagat med kärlek och från grunden – av svenska säsongsbaserade råvaror. Missa inte!