Intresseanmälan
Loggor o Grafik

Matupplevelser på lokala råvaror

I Idre hittar du ett brett utbud av restauranger. Alltifrån mysiga restauranger för en lunch i backen till finedining-krogar av riktigt hög kvalitet.

Kött & Fiskbaren

En av Sveriges mest erkända krögare, Melker Andersson, sätter sin signatur på Kött & Fiskbaren, en av Idre Fjälls nya restauranger. Du kan räkna med högkvalitativa råvaror med en lokal inspiration och stora matupplevelser. Läs mer om Kött & Fiskbaren här.

Timmerkojan

Ett stenkast från Askes lekplats serverar Timmekojan goda italienska kvalitetspizzor. Är du inte sugen på pizza finns pasta, hamburgare och á la carte.

Lilla Vildt Deli & Köttbua

Här hittar du en välfylld deli med godsaker att köpa med hem till middagen eller avnjuta på plats. Här kan du också beställa färdiga matkassar och få utkört direkt till stugan. Lilla Vildt ligger på Torget bredvid Mountain Sports.

Charlies

Välkommen att njuta av en lunch – mitt i västbacken. På Charlies serveras dagens lunch och erbjuds ett stort utbud för både barn och vuxna. Varför inte koppla av på verandan efter en dag på cykel, efter vandringen eller fjälläventyret.

PW Kök & Bar

På PW Kök & Bar kan du njuta av smakfulla rätter som tar in pärlorna från det lokala skafferiet. Vad sägs om sotad fjällröding med grönkålskrisp och champagnehollandaise?

PW Kök & Bar hittar du i Pernilla Wiberg Hotel.

Värdshuset

På Idres äldsta restaurang Värdshuset hittar du klassisk husmanskost, lagad från grunden med svenska råvaror. Alltid med vegetariskt och veganskt alternativ. Värdshuset ligger inne i centrumbyggnaden. Läs mer om Värdshuset här.

Understället

På Understället görs burgare med kärlek, från grunden och av svenska råvaror i säsong. Det finns inte ett gram plast här inne och halvfabrikat är portade! Läs mer om understället här.

Restaurang Utsikten

Välkommen till restaurang Utsiken – Idrefjällets topprestaurang med svårslagen utsikt. Här kan du njuta av olika bowla, premiumpizza och gott fika. Läs mer om Utsikten här.

Vildmarksnästet

På Vildmarksnästet blir du bortskämd med vild meny och en fantastisk atmosfär. Här hottar du en meny med äkta vildmarkskänsla. Vildmarksnästet ligger mitt i Västbacken, nedanför Fäboden. Läs mer om Vildmarksnästet här.